Triple manifestació contra les retallades al País Valencià

“No a les retallades. Depuració de responsabilitats en el Consell” és el lema de les protestes a València, Alacant i Castelló

Llibertat.cat 25/02/2012 País Valencià

Els treballadors del sector públic del País Valencià estan novament cridats a sortir al carrer i a participar a les manifestacions unitàries que se celebren aquest dissabte sota el lema “No a les retallades. Depuració de responsabilitats en el Consell”. El passat 26 de gener milers de persones ja van sortir al carrer per defensar els serveis públics.

Els sindicats de la mesa general de la funció pública, Intersindical ValencianaUGT, CC OO, CSI·F i FSES, han convocat manifestacions a les sis de la tarda a les ciutats de València, Castelló i Alacant. Les marxes partiran de l’estació de Renfe d’Alacant, a la plaça María Agustina de Castelló, i a la plaça de Sant Agustí de València.

El proper 1 de març s’ha convocat la Mesa General de la Funció Pública Valenciana en la Ciutat de la Justícia per a abordar la “Proposta de mesures en matèria de personal per al període 2012-2015”.

La Intersindical Valenciana ja ha avisat que no signarà cap acord que no compte amb el suport del personal afectat i considera que aquesta reunió arriba tard, ja que segons diu hauria d’haver-se convocat fa diverses setmanes.

En aquesta reunió, la Intersindical exigirà a l’Administració la retirada del Decret Llei 1/2012 i la dimissió del conseller d’Hisenda i Administracions Públiques, José Manuel Vela. Divendres es van presentar més de 95.000 signatures demanant la retirada del Decret Llei i la dimissió de Vela.

Els sindicats reiteren que la crisi i la mala gestió financera de la Generalitat no pot recaure sobre els treballadors del sector públic ni sobre la qualitat dels serveis públics. Per això, rebutgen la proposta que l’Administració vol presentar en la Mesa General.


Galeria de Fotos

Notícies relacionades

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *